Foredrag: Når alderen går i overgang

Kunsten at byde en ny, anderledes og erfaringsrig tid velkommen

Kroppen forandrer sig, rynkerne kommer myldrende, hormonerne farer rundt, sindet er anderledes, overskuddet er ændret, søvnen er afbrudt, langsommeligheden og inderligheden er på vej. Alt dette kan måske krydres med overgange udefra som jobskifte, ændringer i arbejdsgange, skilsmisse, sygdom, børn flytter hjemmefra og meget mere. Så er der ikke noget at sige til, at det kan føles som vi er midt i et krydsfelt – på en overgangsbro uden ende………

Tiden er inde til at undersøge, udforske og fejre den NY tid som overgangsalderen fører os hen til. Tiden er inde til at sætte ord på forandringerne, på hvem vi er nu, hvad vi gerne vil nå og hvorfor vi gerne vil det. Også hvad vi ikke vil mere. Både i forhold til arbejdet og privatlivet.

Tiden er inde til at blive mere bevidste om vores personlige og arbejdsmæssige erfaringer, viden og vældet af nye muligheder og kræfter. Det kræver, at vi har fokus på det, vi vinder i den ny tid og ikke på tabet over det, vi ikke skal og kan mere.

Med dette foredrag får du en række redskaber, indsigter og vinkler på den ny tid. Du kommer til at gå styrket ud med lommen fyldt med opbyggende alternativer og viden om vores egne styrker og erfaringsbaserede indre kraft.

Indhold

  • Forandringer, tab & gevinster
  • Cykliske livsfaser
  • Nye mål og nye værdier?
  • Hvis ikke nu, så hvornår?
  • Next step og en masse links til mere viden

Dato og tidspunkt: 3 timer – aftales nærmere

DESIGN + KONCEPT: mandrup-poulsen.com